Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> My Videos Load, But they dont play
Audio
post Nov 23 2008, 05:22 PM
Post #1


Cheesy Poof
Group Icon

Group: Members
Posts: 6
Joined: 23-November 08
Member No.: 6886



They load really quickly and stay on loading screen. I got no idea why, just wonderin.. Could be somethin too do with firefox >.> :S
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Audio
post Nov 23 2008, 11:40 PM
Post #2


Cheesy Poof
Group Icon

Group: Members
Posts: 6
Joined: 23-November 08
Member No.: 6886



ffs.. someone reply... its gettin quite annoyin all i want too do is watch south park lols... 11 VIEWS.. no replys...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cartman
post Nov 24 2008, 05:52 AM
Post #3


Admin & Site Owner
Group Icon

Group: Admin:Admin
Posts: 970
Joined: 27-July 06
From: Hong Kong
Member No.: 1



All I can suggest is that you try updating all your software or try another browser etc.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Audio
post Nov 24 2008, 12:38 PM
Post #4


Cheesy Poof
Group Icon

Group: Members
Posts: 6
Joined: 23-November 08
Member No.: 6886



well ive tried all that so.... if theres nothing else i guess its a waste of time... but the season 12 eps only seem too work because they use a different player... just thought maybe it was time for a player update on behalf of all those with withdrawal symptoms like me...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cartman
post Nov 24 2008, 05:35 PM
Post #5


Admin & Site Owner
Group Icon

Group: Admin:Admin
Posts: 970
Joined: 27-July 06
From: Hong Kong
Member No.: 1



Click the red play button and then wait for it to turn green, then click it again. It should work fine.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Audio
post Nov 24 2008, 10:28 PM
Post #6


Cheesy Poof
Group Icon

Group: Members
Posts: 6
Joined: 23-November 08
Member No.: 6886



Thanks... But it still sais connection problem... sad.gif I dont know whats wrong with it...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cartman
post Nov 25 2008, 08:38 AM
Post #7


Admin & Site Owner
Group Icon

Group: Admin:Admin
Posts: 970
Joined: 27-July 06
From: Hong Kong
Member No.: 1



I don't know what to suggest, it's all working fine for me at the moment. Anyone else having problems?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
City Wok Guy
post Nov 25 2008, 12:07 PM
Post #8


Forum Staff
Group Icon

Group: Mod:Super Moderator
Posts: 2525
Joined: 8-October 06
Member No.: 428



Which videos are they, I can check them out when I come back from school.


--------------------
StingerWok - Co-Owner
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Audio
post Nov 25 2008, 09:34 PM
Post #9


Cheesy Poof
Group Icon

Group: Members
Posts: 6
Joined: 23-November 08
Member No.: 6886



Every single ep apart from season 12 which has audio lagg... >.>
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

Lo-Fi Version Time is now: 29th November 2014 - 02:05 AM
    
South Park is a registered trademark of Viacom International Inc. and its' related companies. All related videos, clips, images etc. are copyrighted and owned by their respective owners.
"AWESOM-O.com" is a fan forum and is in no way associated with or authorized by Viacom or the Creators of South Park, Matt Stone and Trey Parker.